***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

27 Kasım 2015 Cuma

Ajda Pekkan konser notlarım

Vestel Gururla Yerli Konserleri geçen hafta açılışı Süper Star Ajda Pekkan ile yaptı. Açıkhava konserlerinde Süper Star’ı hemen hemen her sezon dinleyen biri olarak sahnesine gösterdiği özeni biliyorum ama bu sefer çok daha keyifli bir sahne şovu hazırlamıştı diyebilirim sizlere. Işıkların görsel şovu, dansçıların performansları ve Ajda Pekkan’ın “Kadına bak be bu yaşta bu enerji” dedirten hali ile birleşince ortaya keyif dolu saatler çıktı. Ara vermeden iki saat sahnede kalan Ajda Pekkan için her zaman yazdığım ve söylediğim cümlelerimi eklemeden geçemeyeceğim. Evet buram buram estetik kokuyor ama enerjiye de estetik yapılıyor mu? 

Bir dipnot da konser mekanı için düşmek isterim. Daha önce Zorlu PSM’de konser etkinliklerine katılmamıştım. PSM’nin Turkcell Sahnesi’ni çok beğendim. Alan çok ferah ve kocaman. Küçük tıkış tıkış mekanlarda, ayakta şarkılara eşlik etmeyi pek sevmeyen biri olarak yeni konser mekanım Zorlu PSM’dir. Etkinlikler kapsamında her Salı sahneye farklı isimler çıkacak. İnternet sitelerinden takip edebilirsiniz.

1 Aralık MFÖ ve 8 Aralık Bülent Ortaçgil-Birsen Tezer sahne alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...