***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

24 Aralık 2014 Çarşamba

Cumartesi günü Capacity AVM'de buluşalım...

Yeni yılın en yaratıcı ağacına sahip olmak ister misiniz? Cevabınız evetse sizi benim de jüride olduğum bir etkinliğe davet ediyorum... Alışılmışın dışında yeni yıl ağaçları hazırlayan Bakırköy Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi bu yıl çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Kurabiyelerden, seramiklerden, şekerlemelerden, oyuncaklardan hazırlanan farklı formlardaki 10 yılbaşı ağacı tasarladı ve bu ağaçlar şimdi sahiplerini bulmak için AVM'de bekliyor. Yeni yıl gecenizin en değişik objesi olmaya aday bu ağaçlara sahip olmak için 26 Aralık akşamına kadar alışveriş merkezi içerisindeki herhangi bir mağazadan 50 TL ve üzeri alışveriş yaparak, en beğendiğiniz ağaca neden sahip olmak istediğinizi belirten dileğinizi alandaki dilek ağacına asabilirsiniz.




























Asılan dilekleri tek tek okuyacağım... Değerlendirmeler için sizi de AVM'ye beklerim...

Alışılmış yılbaşı ağaçlarına alternatif olacak bu uçuk kaçık, eğlenceli ve göz alıcı yeni yıl ağaçlarını incelemek ve en önemlisi en beğendiğiniz ağaçlardan bir tanesine sahip olmak isterseniz, mutlaka Capacity Avm’ye uğrayın. 27 Aralık Cumartesi günü yazdığınız tüm notları okumak ve en yaratıcı en içten dileği ağacıyla buluşturmak için 14:00 itibariyle orada olacağım. Beklerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...