***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

14 Ekim 2014 Salı

Braun “Güzellik Kampı” notlarım

Eylül ayı içerisinde Braun ile Güral Sapanca Wellness Park’a misafir olarak “Güzellik Kampı”nda keyif dolu birgün geçirdim. Kampta Braun Kreatif Direktörü Sascha Breuer, Dermatolojist Gamze Menteşoğlu, Makyaj Uzmanı Nur Toktay ile Barun’un en yeni saç, cilt ve yüz ürünlerini deneme fırsatı bulurken işin uzmanlarından da tüyolar aldım…  





















Sahte küt kesim modeli için...
Braun Style&Go mini saç düzleştiricisi ile gerçekleştirebilirsiniz. Çok seyahat edenlerdenseniz eğer bu ürün tam size göre her an her yerde kullanabilirsiniz. Küçük kol çantanıza sığabilecek boyutta olan bir ürün. Benim de favorim oldu diyebilirim… Neyse modeli Braun Kreatif Direktörü Sascha Breuer’ın pratik önerisi ile saçı nasıl yapacağınıza dönüyorum, arka dalgayı elde etmek için önce saçın uç kısmını yumuşak bir şekilde düzleştirin ve saça kıvrım verin. İki parmağınızın etrafına saçı dolayın. Hare gibi bir yuvarlak elde edeceksiniz. Sonrasında bukleyi düz tutun ve düz tuttuğunuz bukleyi 3 saniye kadar Braun Style&Go mini saç düzleştiricisinin arasında tutun. Her bir bukle için aynı uygulamayı gerçekleştirebilirsiniz.

Braun kullanıcısı olarak lanse ettiği üç ayrı ürüne de bayıldım…
YENİ Braun SensoDryer saç kurutma makinesi, akıllı sensör teknolojisiyle saçlarınızı profesyonel bir biçimde şekillendirirken; YENİ Braun Style&Go kurutucu ve mini düzleştirici ile görünümünüzü seyahat halinde veya gün boyu taze tutabilirsiniz. Bir de çantanızın baş tacı olmaya aday bir ürünleri varkigerçekten çok kullanışlı ve pratik bir ürün olan YENİ Braun Face. Dünyanın ilk 2’si 1 arada yüz epilatörü ve temizleme cihazı olan YENİ Braun Face, hem doğal hem de kusursuz bir görünüm sunuyor.

#özgürolun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...