***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

12 Haziran 2014 Perşembe

Fiyat karşılaştırma motoru: Alve.com


Ürünleri araştırıp, fiyatlarını karşılaştırabileceğiniz, online alışverişinizi tek bir platform aracılığıyla tamamlayabileceğiniz bir site ile tanışmaya ne dersiniz? Tek tek siteleri dolaşmak yerine sizin için fiyat araştırması yapıp önünüze seren ve “Buyurun buna tıklayabilirsiniz.” diyen bir site zamanla yarışan bizler için kulağa çok iyi geliyor değil mi?

Ben kendisi ile dün tanıştım ve tanıştığıma da memnun olunca sizinle de tanıştırmaya karar verdim. ‘Akıllı alışverişin başladığı nokta’ sloganıyla 2013 Nisan’da hizmet vermeye başlayan ürün ve fiyat karşılaştırma motoru Alve.com, merkez ofisi İstanbul'da bulunan, inovatif e-ticaret uygulamaları yaratmaya adanmış bir e-ticaret markası.

Türkiye’deki alışveriş alışkanlıklarını değiştirme amacıyla yola çıkan ürün ve fiyat karşılaştırma motoru olan sitenin ismi “Alışveriş” kelimesinin “Al” ve “Ve” harflerinin birleşiminde ortaya çıkmış. Basit, akılda kalıcı ve de hikayesi olan bir isim yani. Artık hepiniz biliyorsunuz ben isimleri değil de hikayelerini çok daha fazla merak ederim. Neyse dönelim “Alve.com”a…

Alve ekibi, biz basın mensuplarına sitelerini, düşüncelerini Kuruçeşme’deki Levendiz Rum Meyhanesi’nde keyifli bir akşam ile sitelerini anlattılar. Neden Rum Meyhanesi derseniz cevabı çok basit, Alve’nin kökleri Yunan. (Levendiz hakkındaki yorumlarımı bir sonraki postumda sizlerle ayrıca paylaşıyor olacağım…)

Alve.com’un Türkiye Müdürü Sarantis Katsikis: “Skroutz S.A.’nın bir iştirakı olan Alve.com,  hızla büyüyerek Türkiye’nin e-ticaret sektöründeki potansiyelini bize ispatladı. Henüz birkaç hafta önce Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards) ‘Avrupa Halk Şampiyonu’ seçilen Skroutz’un bir parçası olarak Türkiye pazarında yer almak bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor. Zamanının ve parasının değerini bilen alışverişseverlere hızlı, kolay ve güvenilir bir online alışveriş deneyiminin kapılarını açmak üzere Türkiye’de kendimizi geliştirmeye ve üstün hizmet kalitesi sunmaya devam edeceğiz” dedi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...