***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Sevinç Gürşen röportajımdan notlarım

Magazin sayfalarında görmediğimiz, sadece ekranlarda işinden takip ettiğimiz bir ismin yani Sevinç Gürşen'in evine konuk olmuştuk geçen haftalarda Ağustos Anne Bebek Dergisi için.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kendisi son derece misafirperver biri. Evine gidipte bir şey yemeden ayrılmanız mümkün değil. Çayımızı içip, tatlımızı yiyip bir yandan da keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik kendisi ile.

Tanışmış olmaktan son derece memnun olduğum Sevinç Hanım bize anneliğinden, içinde bulunduğu projelerine, hiç dil bilmeden kızıyla birlikte Cape Town'a gidiş hikayesinden neleri neden yaptığına kadar birçok şeyi anlattı.

İddialı bir isim bence ama o iddialı konuşmayı çok sevmeyen biri. Belki biraz abartı bulabilirsiniz ama bence o "Harbi kadın" sıfatını üzerine yakıştıran isimlerden.

Neler konuştuğumuzu merak edenler Anne Bebek Dergisi Ağustos sayısını alabilirler.

Sevinç Hanım'a tekrar teşekkür eder, kızıyla birlikte güzel günler dilerim...

Fotoğraf: Event's Hill Photographi


1 yorum:

  1. Kendisini "Kuzenlerim" adlı dizide izlemiştim yıllar önce güzelliğine hayrandım .. hiç değişmemiş anne olmuş sadece :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...