***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

9 Mayıs 2013 Perşembe

Yeşim Salkım röportajımdan notlarım...

 
Uzunca bir zamandır röportaj yapmak için ortak uygun zaman dilimini ayarlamaya çalıştığımız Yeşim Salkım ile Mayıs sayımız için sonunda buluşup keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Kadınlık duygusunu ve anaç tavrını hani derler ya “dibine kadar yaşayan” biri olduğunu size “Merhaba” dediğinde hemen hissettiriyor. Ülkesini çok seven, sosyal sorumluluk projelerine sıcak bakan, kızları hayatının en değerli varlıkları olan, onlardan bahsederken eksi yanlarını da söyleyebilen, doğrularından vazgeçmeyecek olduğunu her cümlesinde altını çizen, basının yanlış yorumladığını, çoğu zamanda abarttığını dile getiren Yeşim Salkım gerçekleştirdiğimiz söyleşimizi Mayıs Anne Bebek Dergisi’nde okuyabilirsiniz.

Her ünlü röportajına gitmeden önce kafamda ön yargılarım ister istemez oluyor. Keyifli geçer dediklerim keyifsiz ya da tam tersi keyifsiz olacağını düşündüklerimde keyifli olabiliyor. Bu röportaj öncesi de ortadaydım aslında. Sanırım bunda Yeşim Salkım’ın duruşu rol oynuyor. Ama konuşmaya ve sohbet etmeye başladıkça ben rahatladım ve akan bir sohbet gerçekleştirdik. Evinden çıktığımızda da “Aaa gayet iyiydi” cümlesini kurdum.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...