***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

22 Aralık 2011 Perşembe

Bennu Yıldırımlar röportaj notlarımdan…


Nasıl biri ile karşılaşacağımı tam olarak kestiremediğim bir röportaj öncesi kaçıncı röportajım olursa olsun hep tedirgin oluyorum.

Okuduğum söyleşilerden fikir edinmeye çalışıyorum ama bazen onlar da tedirgin olma duygumu çarpı iki şeklinde ikiye katlıyor… İşte o anlardan birini Bennu Yıldırımlar röportajı öncesi yaşadım…
“Acaba nasıl biri?” sorusuna verdiğim cevap, daha doğrusu aklımda var olan şekli, karşılığını hiç bulmadı. Bambaşka bir karakter çıktı karşıma. Ben onu dizilerinden ya da arada verdiği röportajlarından, daha durağan biri olarak kurmuşum kafamda meğer farkında olmadan. Ama hiç öyle biri değilmiş… Hayatı geldiği gibi yaşayan, sonsuz özgüveni olan biri merhaba diyerek başladı röportajıma.
Keyifliydi, farklıydı, biraz karışık cümleler kursa da hatta bunları nasıl yazacağımı merak etsede Anne Bebek Dergisi Ocak sayısı için güzel bir söyleşi gerçekleştirdik kendisiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...