***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

3 Ocak 2011 Pazartesi

Bize özel 2011 burç yorumları



 2011'in gelmesiyle birlikte başladık hemen sormaya ve de sorgulamaya; "Acaba bu yıl neler olacak hayatımda?" diye. Ben de hemen size cevap vermek adına Esin Coşkunırmak'a blog takipçilerimi nelerin beklediğini sordum. Umarım bu yıl her şey istediğiniz gibi olur.
Ben de sizin yorumlarınızı bekliyorum... 
Hepinize sağlık ve başarı dolu bir yıl diliyorum...

 

Koçlar ve yükseleni Koç olanlar
Yılın ilk yarısında hayatınızla ilgili önemli kararlar alma ve bunları harekete geçirmek için fırsatlar sizden yana olacak. Kişisel gelişiminizi olumlu yönde etkileyecek olaylara hazır olun.  İçinizde uyanan özgürlük ve değişim ihtiyacını, her zamankinden daha fazla hissedecek ve her zamankinden daha çabuk karar verip harekete geçeceksiniz. İş ve kariyer hedeflerinizde yeniden yapılanmalar söz konusu. Yeni işler, yeni hedefler ve değişime hazır olun. İkili ilişkiler alanında (eş/iş) sorumluluklarınızın artacağı bir süreçte olacaksınız. Yürümeyen ya da zorlayan ilişkilerinizi gözden geçirip, yeniden yapılandırabilir ya da tamamen sonlandırabilirsiniz. Haziran ayından itibaren kazancınızı artıracak olumlu etkilerin devreye girmesiyle birlikte yıl sonuna kadar maddi açıdan oldukça şanslı bir süreçte olacaksınız.  Nisan-Ağustos sürecinde başkaları için kendinizi feda edeceğiniz, ya da etmek zorunda kalacağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aldatılma ve yanılmalara karşı uyanık olmalı abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.
Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar
Yılın ilk yarısında maneviyat ve huzur arayışı içine girebilir, ruhsal anlamda kendinizi iyi hissettirecek aktivitelerde yer alabilir, çeşitli yardım kuruluşları ya da derneklerde aktif görevler üstlenebilirsiniz. Çevrenizde size ihtiyacı olanlara gerekli yardım ve desteği vermekten çekinmeyeceksiniz. Yurt dışına yönelik işler, yabancı ortaklar, hukuk, eğitim ve yayıncılık konularından herhangi biri ya da birkaçında daha güçlü olabilmek için köklü değişiklikler yaşayabilir, bu konularda yeniden yapılanma sürecine girebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında hayatınızla ilgili önemli fırsatları yakalayacaksınız. Oldukça verimli geçecek bu süreçte koyduğunuz hedeflere ulaşmakta zorlanmayacaksınız. İş ve özel hayatınızla ilgili rutinler konusunda sorumluluklarınız artabilir. Astlarınızla ya da evde çalışanlarla ilgili sorunlar yaşayabilir ve bu sorunları ortadan kaldırabilmek için her zamankinden daha fazla gayret göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bu koşuşturmalar esnasında sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Nisan-Ağustos sürecinde arkadaşlar, sosyal ilişkiler, toplantı ve organizasyonlar konusunda aldatılma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmanız gerekiyor.

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar
Yılın ilk yarısında sosyalleşme, toplumda öne çıkma, arkadaşlardan destek görme anlamında oldukça şanslı ve aktif bir dönemde olacaksınız. Sosyal çevrenizde ilginç yapılanmalar oluşabilir. Sıradışı kişilerle birlikte olacağınız yeni çevreler edinebilirsiniz. Yaratıcılık, hobiler, çocuklarla ilgili konular hayatınızda önem kazanabilir. Bu konulara her zamankinden daha ciddi yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Krediler, ortaklaşa gelirler (eş/ortak) alanında bazı önemli deneyimler yaşayabilir, baskı altında hissedebilirsiniz. Kredi-borç-alacak ilişkilerinde çok dikkatli olmalı kendinizi riske sokacak yatırımlar için hırsa kapılmamalısınız. Yılın ikinci yarısında daha sakin bir dönem sizi bekliyor. Maneviyatla ilgili konulara vakit ayırmak isteyecek böylece kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Ruhsal gelişimizi güçlendireceğiniz bu süreç, ileride yapmayı planladığınız atılımlarınız için iyi bir ön hazırlık devresi olabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirmeye bakın. Nisan-Ağustos sürecinde kariyer ve iş hedeflerinizde aldatılma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmanız gerekiyor. 

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar

Yılın ilk yarısında iş ve kariyer alanında sürpriz gelişmeler ve fırsatlara hazır olun. Bu fırsatları değerlendirmek için sizi yüreklendirecek, cesaretinizi ortaya çıkaracak kişi ya da olaylarla karşılacaksınız. Ev ve yuva konularında sorumluluklarınız artıyor. Aileniz ya da aile büyükleriniz için yüklendiğiniz sorumluluklar zorlayabilir ve zaman zaman baskı duymanıza neden olabilir. Yeni bir ev alma, ya da yeni bir yere taşınma gibi konular gündeme gelebilir. İkili ilişkiler (eş/ortak) konularında köklü değişiklikler yaşamanız mümkün. Uzun zamandan beri problem yaratan ve çözüm bekleyen ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızı artık netleştirme zamanı. Bu konuda doğru kararı alacak ve harekete geçeceksiniz.  Yılın ikinci yarısında işten kazançlar alanında oldukça şanslı olduğunuz bir devrede olacaksınız. Sosyal ortamlarda tanınma ve saygınlık kazanmanın yanında, maddi anlamda da güçleneceksiniz. Nisan-Ağustos sürecinde eğitim, yurt dışına bağlı işler, yargı sürecinde olan işlemler, uzak mesafeli seyahatler konusunda aldatılma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmanız gerekiyor.
Aslanlanlar ve yükseleni Aslan olanlar
Yılın ilk yarısında kendinizi geliştirecek, hedeflerinize ulaşmayı sağlayacak eğitimlere katılabilir, yurt dışına yönelik işler yapabilir, eğer işiniz yayıncılıkla ilgili ise basın yayın konularında önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Zaman zaman akraba ve yakın çevrenizdeki kişilerin sorumluluklarını üstlenebilir, problemlerine çözüm odaklı yaklaşmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatında hissettiğiniz baskı ve zorlanmalara, direnç göstermek yerine, uyum sağlayarak gerekli değişikliği yapmalısınız. Böylece ileriye yönelik hedeflerinize zorlanmadan ulaşabilir, işinizle ilgili köklü değişikliği de gerçekleştirmiş olursunuz.  Yılın ikinci yarısında kariyer hedeflerinize yönelik göstermiş olduğunuz çaba ve gayretlerin meyvelerini toplayabilirsiniz. İşinizde sağlam ve kalıcı bir yer edinebilir ya da terfi etme şansını yakalayabilirsiniz. Ancak fazla abartıdan, tembellikten ve gösterişten uzak durmalısınız. Nisan-Ağustos sürecinde ortaklaşa gelirler ve kredi borçlar konusunda  aldatılma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmanız gerekiyor. 

Başaklar ve yükseleni Başak olanlar
Yılın ilk yarısında kredi, miras, ortak gelirler (eş/ortak) konusunda sürpriz ve olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Mutluluğa bakış açınız değişiyor. Yaratıcı potansiyeleriniz artıyor. Ancak para konularında bazı alışkanlıklarınızı düzeltmeniz gerekebilir. Sahip olduğunuz potansiyel ve yeteneklerinizi ortaya koyup kendi ayaklarınız üzerinde durmayı başarmalısınız. Kişisel kazanç ve birikimlerinizi doğru değerlendireceğiniz bir süreçtesiniz. Kazancınızı tasarrufa yönelik yatırımlara aktarabilirsiniz. Böylece ilerisi için önem kazanacak bazı tedbrileri şimididen almış olacaksınız. Yılın ikinci yarısında hayata daha olumlu yaklaşacak ve kendinizi oldukça güvende ve iyi hissedeceksiniz. Yurt dışı seyahatler yada yurt dışı iletişim konusunda oldukça başarılı ve şanslı bir dönem. Eğitim ve yayıncılık konularında karşınıza çıkan fırsatları değerlendirip kariyerinizle ilgili ileriye yönelik hazırlıklarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Nisan-Ağustos sürecinde ikili ilişkiler (eş/ortak) aldatılma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmanız gerekiyor.
Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar
Yılın ilk yarısında ikili ilişkiler (eş/ortak) alanında fırsatlar ve şans sizden yana olacak. Sürpriz tanışmalar ya da başlangıçlara hazır olun. Hayatanızla ilgili önemli sorumluluklarla mücadele etmeniz gerekebilir. Göstereceğiniz sabır ve dirayetle bunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Ev ve yuva konularında uzun zamandır veremediğiniz kararları alacak ve harekete geçecek çözümleri üreteceksiniz. Yeni bir ev alabilir, evlilik yapabilirsiniz. Evli olanlar içinse ilişkileri tekrar gözden geçirip yeniden yapılandırmak ya da sonuçlandırmak söz konusu olabilir.  Yılın ikinci yarısında ortaklaşa gelirler (eş/ortak), krediler konusunda şanslı konumda olacaksınız. Ancak fırsatları doğru değerlendirip abartılı kararlardan kaçınmalısınız. Nisan-Ağustos sürecinde günlük hayatınızda aldanma ve yanılmalara sağlık konusunda yanlış tedavi ve zehirlenmelere karşı dikkatli ve uyanık olmanız gerekiyor.
Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar
Yılın ilk yarısında günlük yaşantınız, iş hayatınız ve sağlıkla ilgili konularda oldukça şanslı olacaksınız. İş hayatınızda aniden ortaya çıkan sürpriz gelişmeler sayesinde ilerleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararları almak ve ileriye yönelik projelerinizi harekete geçirmek için yaşamış olduğunuz olaylardan ders alarak, hataları ve doğruları fark edip gerekli tedbirleri alabilirsiniz. Yakın çevre ve akraba ilişkilerinde köklü değişimler yaşayabileceğiniz, sizi derinden etkileyen bazı olaylara şahit olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ikili ilişkiler (eş/ortak) alanında pozitif etkiler devrede olacak. Bekar olanlar evlenme, evliler içinse ilişkilerini daha da güçlendirecekleri fırsatlar ortaya çıkabilir. Yeni ortaklıklar içine girebilir ya da mevcut ortaklığınızı daha güçlü hale getirebilirsiniz. Nisan-Ağustos sürecinde aşk hayatında, çocuklarla ilgili kararlarınızda, borsa vb. gibi spekülatif konularda aldanma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmanız gerekiyor.
Yaylar ve yükseleni Yay olanlar
Yılın ilk yarısında aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, hobiler ve şans oyunlarında şanslı ve sürprizlere açık bir dönemde olacaksınız. Hayatın keyif alınan yönlerinden faydalanmanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşacaksınız. Yaratıcılığınız ve üreteceğiniz sıradışı fikirlerle dikkat çekebilirsiniz. İş hayatınızda önceden yapmış olduğunuz çalışmaların olumlu sonuçlarını, büyük organizasyonlar içinde önemli sorumluluklar üstlenerek gerçekleştirebilirsiniz. Maddi konularda aşırı hırsa kapılmak yerine daha kontrollü olmayı denemelisiniz. Yılın ikinci yarısından itibaren sağlık konularında, günlük hayatınız ve iş yaşantınızda şanslısınız. İş yerinizde çalışan astlarınızdan olumlu destek alabilirsiniz. Nisan-Ağustos sürecinde ev ve yuva konularında, aile ilişkilerinde aldanma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız.

Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar
Yılın ilk yarısında ev ve yuva konularında sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve geçmişiniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Ani gelişen fırsatlar sonucunda özgür kalma ihtiyacı içinde ayrı bir eve çıkabilir ya farklı bir şehir ya da ülkeye taşınma kararı alabilirsiniz. Bekar olanlar için aniden evlilik kararları, evliler için ayrılık kararları gündeme gelebilir. İşinizde üstlerle olan ilişkilerinizde kısıtlama ve baskı hissedebirlirsiniz. Gerek kişisel, gerek aile, gerek işle ilgili sorumluluklar nedeniyle denge kurmakta zorlanabilir, kendinizi yoğun baskı altında hissedebilirsiniz. Kişisel olarak değişim ve dönüşüm sürecinde olmanız, aşırı hırs ve mücadele gücü verebilir. Sağlığınızla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmamak için sakin ve esnek olmaya özen göstermeli olayları kendi akışına bırakmalısınız. Yılın ikinci yarısında, hobilerinize yönelmek, çocuklarla ilişkiler, aşk hayatınız, şans oyunlarından yana şanslı bir süreçte olacaksınız. Nisan-Ağustos sürecinde iletişim ve haberleşme konularında aldanma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız.
Kovalar ve yükseleni Kova olanlar
Yılın ilk yarısında iletişim, haberleşme, eğitim, yakın çevre ve akraba ilişkilerinde olumlu gelişmelerler yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi daha özgürce ifade edecek, olaylara farklı bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Cesur kararlarınız ve iletişim biçiminizdeki bu farklılık yakın çevre ilişkilerinize yansıyabilir. Yurt dışına yönelik, yargı sürecindeki işleriniz, eğitim, yayıncılık gibi konularda daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi bu konularda disipline etme zorunda kalabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki değişim ve dönüşümü hissedecek, derinden etkilendiğiniz, gizlide kalmış duygu ve düşüncelerinizle farkında olmadan yüzleşecek ve artık gizlemeye gerek görmeyeceksiniz. Yılın ikinci yarısında ev ve yuva konularında olumlu etkiler devreye giriyor. Yalnız karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmeli abartılardan kaçınmalısınız Yeni bir ev yada arazi alabilir, atalardan kalan gayri menkullerinizi yüksek değere satma şansına sahip olabilirsiniz.. Nisan-Ağustos sürecinde maddi konularda aldanma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız.
Balıklar ve yükseleni Balık olanlar
Yılın ilk yarısında maddi kazanımlar açısından beklenmedik sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak zaman zaman riskli yatırımlar da devreye girebilir. Maddi yatırımlar konusunda temkinli olmanızda yarar var. Büyük kazanç fırsatları ile karşılaşabileceğiniz gibi, ani kayıplar da söz konusu olabilir. Ortak kazanımlar (eş/ortak) kredi borç alacak ilişkileri, miras konularında zaman zaman sınırlamalar, baskılar, kontrol gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz.  İçinde bulunduğunuz sosyal çevre ve arkadaş çevrenizde köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizde yaşanan olaylardan derinden etki alabilirsiniz. Yılın ikici yarısında eğitim ve iletişim konusunda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yakın çevre ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Nisan-Ağustos sürecinde yaratıcı potansiyeliniz artabilir, ruhsal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Maneviyatınız daha da güçleniyor. Kişisel anlamda her zamankinden daha fedakar davranabilir, aldatılma ve yanılmalarla karşılaşabilirsiniz.
2011 yılının tüm insanlığa huzur, barış, refah, adalet ve mutluluk getirmesi dileği ile yeni yılınız kutlu olsun.

9 yorum:

  1. eee ne demişler; "fala inanma falsız kalma"... bu çerçeveden bakınca; olumlu tahminlerin tez vakitte olmasını, olumsuz tahminlerin "hatalı" tahmin olmasını dilerim herkes için :)
    Aslı Güngör

    YanıtlaSil
  2. Nisan-Ağustos sürecinde maddi konularda aldanma ve yanılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız...nasılda biliyor dıkkat etmem lazımm:D:D
    yüzüme wurdun saol as:D

    YanıtlaSil
  3. Aslı hanım walla ben diycektim siz benden önce davrandınız fala inanma falsız kalma olayında :))
    tamam anlaşıldığı üzere ben bir Yay burcu olarak Hazirana kadar bir aday buldum buldum bulamadım 2011'i de her zaman ki gibi yalnız kapatıcam :)))

    YanıtlaSil
  4. yok anacım yok baktım bisürü kitaba dergiye benden bu sene de bi hayır yok : )

    YanıtlaSil
  5. anladım bu aşk bu senede yokkkk :) kova burcu 2011 mağduru ben :))

    YanıtlaSil
  6. Burçların içinden almak istediklerimizi alalım ve de ekleyelim bu yıl olması muhtemel düşlerimizi o zaman istediğimiz gibi bir yorum olur sanırım :) Ben de bir ikizler olarak fena geçirmeyecekmişim yılı :)

    YanıtlaSil
  7. ne güzel..güzel bir yıl olacak desenize benim için aman çok keyiflendim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...