***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

14 Aralık 2010 Salı

Yardıma ihtiyacı olan okullara destek olmak için...


FAVORİ’DEN
“Canım Okulum” Kampanyası

Arkadaşlar lütfen iki dakikanızı ayırır mısınız?
Çok fazla vaktinizi almayacağız. Favori "Canım Okulum" kampanyası ile
Türkiye’nin dört bir yanında yardıma ihtiyacı olan okullara, takipçilerinin desteğiyle ulaşmayı hedefliyor. Kasım'da başlamış olan bu proje 10 Ocakta son bulacak. Destek vermek isterseniz yapmanız gereken çok basit. http://www.favori.com.tr/ linke tıklayarak anasayfada çıkan destek ol butonuna tıklayarak katılıyorsunuz ve gerisini Favori hallediyor.

Gelen destekten menun olan Favori, yoğun ilgiden dolayı desteklediği okul sayısını 20 okuldan 40 okula çıkardı.

Ayrıca Favori’nin facebook sayfası üzerinden de yürütülen kampanyaya ihtiyacı olan tüm okullar başvurabiliyor. Desteklemek için; internet üzerinden Favori’nin facebook sayfasına girdikten sonra, CANIM OKULUM kampanyasına tıklayabilirsimiz. Destek olmak için ise okulu seçip yanındaki destek ol butonuna tıklamanız yeterli.

İhtiyaçların karşılanması iki kategoriye göre olacakmış. 750 destek sayısına kadar olan ihtiyaçlar için, destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun, 750 ve üstü destek sayısına kadar olan ihtiyaçlar için, destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun ihtiyacı Favori tarafından karşılanacakmış. Böylelikle kampanyada toplamda 40 okulun ihtiyacı Favori tarafından karşılanmış olacak.

Şu ana kadar 516 okulun başvurduğu kampanyada takipçilerin desteğiyle 4 okulun ihtiyaçları giderildi. Favori, kampanyayı kısa sürede sonuçlandırmak ve okulların ihtiyaçlarını gidermek için eğitime duyarlı herkesi facebook sayfasını ziyaret etmeye davet ediyor.Ben de buna destek veriyorum. Peki ya sen?

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...