***

Bu Blog'da: Ünlü isimlerle yapılan röportajlar ve hikayeleri, gidilen workshop'lar, izlenilen; film-tiyatro-konser notları ve hafta sonu önerileri yer almaktadır.

...

21 Eylül 2010 Salı

VatTheFest . . .

Dünyanın ilk notebook festivali olan VatTheFest’e davetliydim…


Geçen hafta, çok yoğun bir tempoda çalışırken maileme gelen bir davetle ertesi akşam kendimi Vatan Bilgisayar’ın Sortie’deki Dünya’da ilk kez düzenlenecek olan “VatTheFest” partisinde buldum… Çok güzel bir organizasyonla etkinliği gerçekleştiren Vatan Bilgisayar’ın notebook partisi benim için de yaza veda eğlencesi gibi oldu aslında…
,
Geceyi Vatan Şaşmaz sundu…

Vatan bilgisayar’ın isminden dolayı Vatan Şaşmaz'la çalışıyor olması akılda kalıcılık açısından iyi bir fikir olmuş bence. Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle eğlendim. Bunun yanı sıra çeşitli aktivitelerde düzenlendi: Koreograf Uğur Yıldıran’ın hazırladığı organik notebook dans gösterisi, notebook ile perküsyon performansları ve notebook ödüllü yarışmalarda geceye renk katan diğer etkinlikler arasındaydı.

Üstelik stantlarda gerçekleştirilen yarışmalara katılan konuklar arasından kazananlara ödülleri, çok büyük bir notebook pastası ve muhteşem bir havai fişek gösterisi eşliğinde teslim edildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...